Hautajaiskukat arvokkaisiin hetkiin Huittisten sekä muun Satakunnan alueella

Ota yhteyttä

Hautajaisia tai muistotilaisuutta järjestäessä auttavat kädet ovat aina tarpeen. Hautaustoimisto ja kukkasitomo P. Kaunistolta saatte kattavaa, täydellistä palvelua haluamassanne laajuudessa. Valikoimaamme kuuluvat hautajaisten kokonaisvaltainen järjestely, hautakivet, pitopalvelut, arkut ja uurnat sekä niiden kuljetukset, surusidonnat ja muistotilaisuuden koristelut. 

Arkut ja uurnat

Viimeinen leposija on tärkeä. Hautajaistilaisuudessa arkku on aina keskeisellä paikalla ja läheisten huomion keskipisteenä. Meidän valikoimaamme kuuluvat suomalaiset SHT-tukku Oy:n arkut, jotka ovat näytteitä kotimaisesta kädentaidosta. Arkku voi kuvastaa asioita, jotka olivat vainajalle tärkeitä ja joilla hänen muistoaan halutaan kunnioittaa. Materiaalia valitessa selvitämme, onko arkku tarkoitettu hautaan tai tuhkaukseen. Yhdessä päätämme, käytetäänkö puisia tai verhoiltuja arkkuja ja minkä värinen arkun halutaan olevan. Laadukkaat arkut voivat olla perinteisiä tai moderneja asiakkaan toiveiden mukaan. Me hoidamme autollamme kuljetukset arkuille ja uurnille kaikkialle. Toimintamme ei näin rajoitu ainoastaan Satakunnan ja Pirkanmaan alueelle. 

Hautajaisten kukat, surusidonnat ja koristelu

Kukat ja koristelu hautajaisissa tuovat mukanaan arvokkuutta ja tunnelmallisuutta. Kukilla voidaan viestiä tunteita, värittää tilaisuutta tai ilmentää vainajan persoonaa. Hautajaiskukat tuovat lohtua. Teemme tyylikkäät ja arvokkaat surusidonnat itse ja toimitamme kukkalaitteet siunaustilaisuuteen. Esimerkiksi siunaus- ja saattotilaisuudessa arkulla lepää arkun koriste, jonka kiinnitämme ennen saattoväen saapumista. Kappeli voidaan koristella kynttilöin ja vainajan lempikukin. Kukkakoristeilla on mahdollista korostaa tiettyjä sävyjä tai ne voivat heijastaa vallitsevaa vuodenaikaa. Järjestämme tarvittaessa myös muistotilaisuuden koristelut läheisten toiveiden mukaan. 

Tee tilaus

Hautakiven kaiverrus

Hautakiven kaiverrus jättää iankaikkiseen kantavan viestin. Autamme sinua muistotekstin valinnassa sekä kaiverrutamme hautakiviä vuosien kokemuksella. Järjestämme myös hautakiven toimituksen. 

Hautajaisten pitopalvelu

Surun keskellä tarvitaan voimia. Kauttamme saatte ammattimaisen pitopalvelun muistotilaisuuteen vuosien kokemuksella. Hoidamme tarjoilun, kuljetukset, pöytä- ja lautasliinat ja tilan koristelun kukin ja kynttilöin. Tunnelmallinen tilaisuus jää mieliin kauniina muistona.